Kategori: Huvudrätt
Beskrivning: En läcker rätt som kan användas både som förrätt och varmrätt.
Så här gör man: Fyllning: * Riv osten och strimla skinkan * Smält smöret och rör ner mjölet * Ha i créme fraiche, vattnet ovh lite vitpeppar efter smak. * Låt koka upp under ett par minuter * Ha i osten och låt smälta under omrörning * Ha i skinkan Crepéssmet: * Smält smöret. * Blanda mjöl och salt i en skål. * Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. * Häll sedan i resten av mjölken. * Ha i äggen och smöret. * Vispa ihop smeten. * Stek tunna crepés i smör i en liten stekpanna Häll ca 1/2 dl fyllning på varje crepés och rulla ihop. Lägg dem sedan i en ugnssäker form och strö över riven ost. Ställ in i ugnen tills smält. Serveras med en grönsallad.
Tid: 45min Ugnstemp: 190o
Låg kalori Låg fetthalt Vegetarisk
Upplagd av: Fredrik den 04 mar 2012 22:14:25 Senast uppdaterad: 04 mar 2012 22:14:48