Kategori: Huvudrätt
Beskrivning: En annorlunda färsrätt.
Så här gör man: Banka försiktigt ut schnitzlarna så att dom blir tunna. Hacka löken och ansjovisfileerna fint. Fräs löken i smöret och blanda sedan ner ansjovishacket och dra pannan åt sidan. Fördela röran på schnitzlarna och rulla ihop dom. Fäst med tandpetare. Bryn rulladerna i lite smör så dom får en fin färg. Tillsätt vatten, fond , kryddpepparkorn och lagerblad och låt det puttra under lock på svag värme i ca: 25minuter. Lyft upp rulladerna och tillsätt grädde och låt det småputtra i några minuter, tillsätt lite socker. Lägg tillbaka rulladerna. Servera med kokt potatis och en vitkåls och äppelröra.
Tid: 0min
Låg kalori Låg fetthalt Vegetarisk
Upplagd av: Katta den 11 aug 2011 17:49:34 Senast uppdaterad: 11 aug 2011 18:14:13