Bra Recept .nu


Fläskrullader med ansjovis

Kategori: Huvudrätt

Beskrivning:
En annorlunda färsrätt.

Så här gör man:
Banka försiktigt ut schnitzlarna så att dom blir tunna.
Hacka löken och ansjovisfileerna fint. Fräs löken i smöret och blanda sedan ner ansjovishacket och dra pannan åt sidan.
Fördela röran på schnitzlarna och rulla ihop dom. Fäst med tandpetare. Bryn rulladerna i lite smör så dom får en fin färg. Tillsätt vatten, fond , kryddpepparkorn och lagerblad och låt det puttra under lock på svag värme i ca: 25minuter.
Lyft upp rulladerna och tillsätt grädde och låt det småputtra i några minuter, tillsätt lite socker. Lägg tillbaka rulladerna.
Servera med kokt potatis och en vitkåls och äppelröra.

Tid: 0min



Upplagd av: Katta den 11 aug 2011 17:49:34
Senast uppdaterad: 11 aug 2011 18:14:13

Betyg:
Ingridienser Portioner:
1st Gul lök
8st Ansjovisfile´
10st Kryddpepparkorn
1,5msk Kalvfond
3dl Vatten
2dl Grädde
* Strösocker