Kategori: Huvudrätt
Beskrivning: Köttfärspaj för alla tillfällen
Så här gör man: Pajdegen: Blanda pajdegen och tryck ut den i form. Låt den stå kallt i en stund. Förgrädda den i 225 grader i ca 10 minuter. Fyllningen: fräs köttfärsen i en panna. Mosa med en gaffel så den blir smulig och grå. Salta, peppra och lägg i lök, skinka och. Rör ner tomatpuré och späd med buljong. Pressa ner vitlök och strö över en stor nypa oregano. Smaka av med lite soja. Låt det hela puttra ca 30 minuter. Vänd ner köttfärs röran i det förgräddade pajskalet. Vispa äggen med grädden och rör ner den rivna osten. Häll blandningen över köttfärs röran. Grädda i 200 grader i 20-25 minuter.
Tid: 45min
Låg kalori Låg fetthalt Vegetarisk
Upplagd av: Johan den 10 aug 2011 08:32:21 Senast uppdaterad: 10 aug 2011 08:32:21